— maandag 5 januari 2015, 08:50 | 0 reacties, praat mee

Twee nieuwe programma’s NPO Radio 5

KRO-NCRV komt met twee nieuwe levensbeschouwelijke programma's op NPO Radio 5. Karin de Groot gaat het dagelijkse programma Aan Tafel presenteren. Op zaterdag presenteren Annemiek Schrijver en Wilfred Kemp het programma Wierook en Pepermunt. De programma's komen in plaats van Schepper & Co en Kruispunt Radio en worden uitgezonden door RKK-NCRV. Het programma Aan Tafel heeft iedere avond een ander thema. Zo is er op dinsdag aandacht voor boeken en op donderdag voor cultuur. Het programma wordt iedere doordeweekse dag uitgezonden tussen 18:00 en 19:00 uur. In Wierook en Pepermunt bespreken Kemp en Schrijver de kerkelijke actualiteit. Het programma is iedere zaterdag te beluisteren tussen 18:00 uur en 19:30 uur.

Bekijk meer van

RKK KRO-NCRV

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Dolf Rogmans
Hoofdredacteur

Marjolein Slats
Adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab
Redacteur

Lars Pasveer
Redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven
Redacteur

Anneke de Bruin
Vormgever

Marc Willemsen
Webontwikkelaar

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.