banner festival 23

— donderdag 1 juli 2010, 10:46 | 0 reacties, praat mee

Twee decors voor Uitgesproken

De nieuwe actualiteitenrubriek Uitgesproken (EO, WNL en Vara) gaat vanaf september twee studio’s en daarmee twee decors gebruiken. Dat bevestigen de omroepen. WNL en de EO gebruiken een studio in het EO-gebouw in Hilversum en de Vara een eigen studio op het Mediapark, enkele kilometers daar vandaan. De meerkosten voor het tweede decor bedragen 30.000 euro. Laatste wijziging: 2 juli 2010, 11:07

Dat bedrag wordt ruimschoots terugverdiend doordat de Vara in een studio meerdere programma’s opneemt, legt Wim van Klaveren, eindredacteur van Uitgesproken Vara uit. ‘Ik zie de krantenkoppen al weer voor me, maar dit is echt de goedkoopste oplossing.’

EO, Vara en Wakker Nederland werken vanaf september samen in Uitgesproken, een nieuw actualiteitenprogramma waarin de omroepen wel elk hun eigen missie willen benadrukken. Hoe dat er precies uit gaat zien, daar zijn de omroepen nog niet uit.

Wel is duidelijk dat voor de Vara Jan Tromp de presentatie op zich neemt en bij de EO Tijs van den Brink en Andries Knevel. Wakker Nederland maakt de presentator binnenkort bekend. De Vara en de EO verzorgen elk twee afleveringen per week en WNL 1 aflevering.

Uitgesproken is de opvolger van Netwerk (EO en NCRV). Dat programma gebruikt ook twee decors. Eén staat er bij de NCRV in het AKN-gebouw en één in het EO-gebouw.

Bekijk meer van

Tip de redactie

Wil je Villamedia tippen, maar is dat te gevoelig voor een gewone mail? Villamedia is aangesloten bij Publeaks, het platform waarmee je veilig en volledig anoniem materiaal met de redactie kunt delen: publeaks.nl/villamedia

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Uitgever

Dolf Rogmans

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Factuurgegevens

Villamedia Uitgeverij BV
Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Chris Helt, hoofdredacteur

Marjolein Slats, adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab, redacteur

Lars Pasveer, redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven, redacteur

Rutger de Quay, redacteur

Nick Kivits, redacteur

Sales

Sofia van Wijk

Emiel Smit

Loes Smit

Webontwikkeling

Marc Willemsen

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.