— vrijdag 27 februari 2015, 09:33 | 0 reacties, praat mee

TV-Beeld voor talkshow Pauw

De eerste televisieprijs TV-Beeld is gewonnen door talkshow Pauw (VARA) in de categorie 'Beste actuele programma'. TV-Beelden in overige categorieën worden op 2 maart aanstaande uitgereikt. Ook de talkshow keert op maandag weer terug. De vakjury noemt de uitzending met toenmalig minister van Buitenlands Zaken Frans Timmermans een voorbeeld hoe "met behulp van gedegen redactiewerk en slimme instarts" reacties van Timmermans werden ontlokt. De minister deed in de uitzending de onthulling dat een slachtoffer van de neergehaalde vlucht MH17 was gevonden met een mondkapje op. Dat feit was op dat moment - ook bij nabestaanden - nog niet bekend. Pauw wordt geprezen hoe hij als interviewer in de uitzending "op uiterst deskundige wijze" alle registers bespeelde.

Bekijk meer van

TV-Beelden Pauw actualiteiten

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Dolf Rogmans
Hoofdredacteur

Marjolein Slats
Adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab
Redacteur

Lars Pasveer
Redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven
Redacteur

Anneke de Bruin
Vormgever

Marc Willemsen
Webontwikkelaar

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.