e learning nvj

— woensdag 26 augustus 2009, 08:43

Trouw mikt op onderwijs

Trouw.nl speelt in op de recessie en gaat de samenwerking aan met opleidingsvergelijker Eduhub. In deze tijd van economische malaise stijgt de vraag naar opleidingen en cursussen, zo stelt de uitgever. Werknemers maken in crisistijd vaker gebruik van aanvullende cursussen en opleidingen om hun positie op de arbeidsmarkt te verbeteren. Trouw.nl lanceert daarom in samenwerking met Eduhub een online cursusaanbod op www.trouw.nl/opleidingen. Trouw Onderwijs (www.trouw.nl/onderwijs) biedt al een vacaturebank voor banen in het onderwijs.

Ricus Dullaert, redacteur onderwijs bij Trouw: “Het onderwijs is één van de weinige sectoren waar wel vraag is naar nieuwe werknemers. De opleidingen en cursussen van Eduhub zijn dan ook goed op hun plaats bij Trouw Onderwijs. Wie al werkzaam is in het onderwijs verbetert door het volgen van een cursus zijn kansen op promotie. Mensen met een andere achtergrond zullen de overstap naar het onderwijs sneller kunnen maken.”

Bekijk meer van

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Uitgever

Dolf Rogmans

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Factuurgegevens

Villamedia Uitgeverij BV
Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Chris Helt, hoofdredacteur

Marjolein Slats, adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab, redacteur

Lars Pasveer, redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven, redacteur

Sales

Sofia van Wijk

Jenny Fritschy

Webontwikkeling

Marc Willemsen

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.