— woensdag 26 augustus 2009, 08:43

Trouw mikt op onderwijs

Trouw.nl speelt in op de recessie en gaat de samenwerking aan met opleidingsvergelijker Eduhub. In deze tijd van economische malaise stijgt de vraag naar opleidingen en cursussen, zo stelt de uitgever. Werknemers maken in crisistijd vaker gebruik van aanvullende cursussen en opleidingen om hun positie op de arbeidsmarkt te verbeteren. Trouw.nl lanceert daarom in samenwerking met Eduhub een online cursusaanbod op www.trouw.nl/opleidingen. Trouw Onderwijs (www.trouw.nl/onderwijs) biedt al een vacaturebank voor banen in het onderwijs.

Ricus Dullaert, redacteur onderwijs bij Trouw: “Het onderwijs is één van de weinige sectoren waar wel vraag is naar nieuwe werknemers. De opleidingen en cursussen van Eduhub zijn dan ook goed op hun plaats bij Trouw Onderwijs. Wie al werkzaam is in het onderwijs verbetert door het volgen van een cursus zijn kansen op promotie. Mensen met een andere achtergrond zullen de overstap naar het onderwijs sneller kunnen maken.”

Bekijk meer van

banner loopbaanontwikkeling NVJ

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Dolf Rogmans
Hoofdredacteur

Marjolein Slats
Adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab
Redacteur

Lars Pasveer
Redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven
Redacteur

Anneke de Bruin
Vormgever

Marc Willemsen
Webontwikkelaar

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.