e learning nvj

— donderdag 26 januari 2012, 09:33 | 0 reacties, praat mee

Trik per direct weg bij Sky Radio Group

Topman Ab Trik vertrekt bij de Sky Radio Group, na een verschil van inzicht over het het te voeren beleid. Het vertrek zou in goed onderling overleg zijn genomen, aldus Trik en groot-aandeelhouders TMG en V-Ventures. Trik werkte twintig jaar bij Sky Radio Group en stond sinds 2005 aan het hoofd van de organisatie. In mei vorig jaar werd hij voorzitter van VCR, de Vereniging van Commerciële Radio. Ab Trik: "Ik verlaat met trots maar toch ook met pijn in het hart een gezond bedrijf met succesvolle radiostations, een waanzinnig leuke groep collega's en gedegen plannen voor de toekomst." TMG-topman Herman van Campenhout bedankt Trik voor zijn rol in de ontwikkeling van de Sky Radio Group. TMG stelt dat het radiobedrijf "een belangrijke bijdrage moet leveren aan de transformatie van TMG tot een leidend crossmediaal bedrijf." TMG heeft met onmiddellijke ingang Philip J. Alberdingk Thijm (voorheen werkzaam bij onder meer FD Mediagroep) aangesteld als interim-bestuurder van Sky Radio Group.

Bekijk meer van

Praat mee

nvj e-learning  artikel

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Factuurgegevens

Villamedia Uitgeverij BV
Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Dolf Rogmans
Uitgever

Marjolein Slats
Waarnemend hoofdredacteur

Linda Nab
Redacteur

Lars Pasveer
Redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven
Redacteur

Marc Willemsen
Webontwikkelaar

Karin Bais
Sales

Sofia van Wijk
Sales

Jenny Fritschy
Sales

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.