— maandag 13 oktober 2008, 09:09

Tragedie bij opname 71°Noord

Afgelopen weekeinde zijn bij opnames in Noorwegen de Nederlandse presentator Ernst-Paul Hasselbach (RTL) en de Vlaamse productiemedewerkster Leentje Custers (TéVé Media Group) om het leven gekomen. Een auto waarin Hasselbach en Custers reden kwam in een rivier terecht. Het tweetal verdronk; er waren geen andere inzittenden. Hasselbach was in Noorwegen voor opnames van 71°Noord, dat door het Vlaamse 2BE en RTL5 wordt uitgezonden. Het programma is per direct gestaakt. De Noorse autoriteiten verlenen deelnemers aan het programma, mede-presentator Karoline Kamosi en de opnameploeg geestelijke bijstand. In overleg met Hasselbachs nabestaanden is zondag 'Expeditie Robsinson' gewoon uitgezonden. Een woordvoerder van RTL Nederland meldt dat het nieuws van het dodelijke ongeval hard is aangekomen: "We hebben een sympathieke collega verloren en zijn heel verdrietig." Meer bij 2BE.

Bekijk meer van

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Dolf Rogmans
Hoofdredacteur

Marjolein Slats
Adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab
Redacteur

Lars Pasveer
Redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven
Redacteur

Anneke de Bruin
Vormgever

Marc Willemsen
Webontwikkelaar

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.