— dinsdag 18 juli 2017, 17:43 | 0 reacties, praat mee

TMG verkoopt Keesing Media Group

ANP

Uitgeverij Telegraaf Media Groep (TMG) verkoopt dochteronderneming Keesing Media Group aan investeringsmaatschappij Ergon Capital Partners III. De totale waarde van de uitgever van puzzeltijdschriften wordt geschat op 150 miljoen euro .

TMG neemt een belang van 30 procent in de onderneming. De transactie wordt nog ter goedkeuring voorgelegd aan de aandeelhouders van TMG; binnen 42 dagen wordt daartoe een buitengewone aandeelhoudersvergadering belegd.

TMG bericht: “Keesing heeft de afgelopen jaren binnen TMG een sterke groei in omzet en winstgevendheid doorgemaakt. Naar het oordeel van de Raad van Bestuur en de Raad van Commissarissen van TMG stelt een verkoop Keesing beter in staat haar marktpositie te vergroten en een snellere internationale groei te realiseren. Met Ergon heeft TMG de juiste partner gevonden om die doelen te realiseren.”

Ergon is een onafhankelijke investeringsmaatschappij die actief is in de Benelux, Frankrijk, Duitsland, Italië en Spanje. Dat wereldwijde netwerk helpt volgens TMG de internationale expansie van Keesing.

Bekijk meer van

TMG Keesing Media Group

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Dolf Rogmans
Hoofdredacteur

Marjolein Slats
Adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab
Redacteur

Lars Pasveer
Redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven
Redacteur

Anneke de Bruin
Vormgever

Marc Willemsen
Webontwikkelaar

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.