training eu starters

— maandag 2 januari 2023, 07:33 | 0 reacties, praat mee

Teun van de Keuken stopt met programma Keuringsdienst van Waarde

© Stijn Ghijsen

Teun van de Keuken stopt na twintig jaar met het programma Keuringsdienst van Waarde. De tv-presentator legt in een column in De Volkskrant uit dat hij meer tijd wil vrijmaken voor andere dingen. KRO-NCRV laat weten "in goed overleg" de samenwerking te stoppen. Laatste wijziging: 2 januari 2023, 07:38

Van de Keuken noemt het programma, dat inzicht probeert te verschaffen in de productie van voedsel en andere consumentenproducten, “een van de mooiste televisieprogramma’s van Nederland”. Toch heeft de presentator besloten met het programma te stoppen.

“Ik heb nog meer te doen voor ik officieel stokoud ben”, schrijft Van de Keuken. Hij wijst onder meer op het podcastbedrijf Meer van Dit dat hij samen met Guusje de Vries en Gijs Groenteman heeft opgericht. “Ik wil boeken en kookboeken schrijven en nieuwe korte televisieseries of documentaires maken over zaken die ik echt belangrijk vind.” Naar eigen zeggen heeft hij daar vaak geen energie meer voor nadat hij ‘s avonds na opnames weer uit de auto stapt.

Van de Keuken was jarenlang een vast gezicht bij de omroep, voor onder meer de programma’s Pointer en Keuringsdienst van Waarde. De 51-jarige presentator is de komende maanden nog wel te zien in de programma’s. Tot en met februari is hij nog een van de presentatoren van Pointer, in het nieuwe seizoen van Keuringsdienst van Waarde is hij nog tot medio maart te zien.

KRO-NCRV laat weten dankbaar te zijn voor de prettige samenwerking met Van de Keuken en zijn bijdrage aan de journalistieke programma’s van de omroep.

Tip de redactie

Wil je Villamedia tippen, maar is dat te gevoelig voor een gewone mail? Villamedia is aangesloten bij Publeaks, het platform waarmee je veilig en volledig anoniem materiaal met de redactie kunt delen: publeaks.nl/villamedia

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Uitgever

Dolf Rogmans

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Factuurgegevens

Villamedia Uitgeverij BV
Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Chris Helt, hoofdredacteur

Marjolein Slats, adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab, redacteur

Lars Pasveer, redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven, redacteur

Rutger de Quay, redacteur

Nick Kivits, redacteur

Sales

Sofia van Wijk

Emiel Smit

Loes Smit

Webbeheer

Marc Willemsen

Vacatures & advertenties

vacatures@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.