— donderdag 27 maart 2008, 09:01

Telfort veroordeeld tot televisie-rectificatie

De voorzieningenrechter in Haarlem heeft na een kort geding tussen Vodafone en Telfort besloten dat de laatste een commercial op televisie moet rectificeren. De prijsvechter op telecomgebied vergeleek in een spotje de kosten van een jaar bellen via Telfort met dat van Vodafone. Volgens Telfort zou dat 117 euro schelen. Telfort vergeleek echter een eigen 180-minuten pakket met de 200-minuten bundel van Vodafone. Het bedrijf verzuimde echter te vermelden dat sms'jes bij Telfort apart worden afgerekend en bij Vodafone uit de belbundel worden betaald. Dat is misleidend, oordeelde de rechter. Op de netten waar de spot werd uitgezonden moet nu een rectificatie worden gebracht op hetzelfde tijdstip als de orginele reclame. Bron: persbericht Vodafoner

Bekijk meer van

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Dolf Rogmans
Hoofdredacteur

Marjolein Slats
Adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab
Redacteur

Lars Pasveer
Redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven
Redacteur

Anneke de Bruin
Vormgever

Marc Willemsen
Webontwikkelaar

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.