— dinsdag 10 juli 2012, 09:37 | 0 reacties, praat mee

Telegraaf in beroep om tv-gids

De Telegraaf gaat in beroep tegen het verbod om programmagegevens van de omroepen te publiceren, zo heeft de krant laten weten. Vorige maand bepaalde de rechter dat de informatie onder de bescherming van de Mediawet valt. De Telegraaf bracht op 2 juni voor het eerst een tv-gids uit, waarin de programma's voor de komende week stonden afgedrukt, tot onvrede van de publieke omroepen en de commerciële zenders RTL en SBS. Zij spanden een kort geding aan tegen de krant, omdat de programmagegevens volgens de omroepen zijn beschermd. De krant legt zich niet bij de uitspraak neer. Telegraaf-directeur Frank Volmer zegt ervoor te blijven strijden om zijn lezers de programmagegevens te kunnen bieden. Meer bij De Telegraaf

Bekijk meer van

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Dolf Rogmans
Hoofdredacteur

Marjolein Slats
Adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab
Redacteur

Lars Pasveer
Redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven
Redacteur

Anneke de Bruin
Vormgever

Marc Willemsen
Webontwikkelaar

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.