— woensdag 8 oktober 2014, 10:29

Talpa richt zich op Arabische regio

Productiemaatschappij Talpa opent in de Verenigde Arabische Emiraten (VAE) een speciale regionale dependance: Talpa Middle East. Vanuit hoofdstad Dubai zal het productiebedrijf Talpa-formats vertegenwoordigen voor Noord-Afrika en het Midden-Oosten. Het doel is verder om lokale versies, in het Arabisch, de produceren van succesnummers. Talpa Middle East zal als eerste wapenfeit het derde seizoen van 'The Voice Arabia' produceren voor zender MBC. Talpa heeft de ervaren producent Ziad Kebbi (die eerder bij Sony werkte en een eigen productiebedrijf had) gevraagd om leiding te geven aan het nieuwe bedrijfsonderdeel. Kebbi rapporteert aan Maarten Meijs, managing director van Talpa Global in Hilversum. Talpa Middle East is de tweede volledige Talpa-dochter buiten Nederland, na het in 2012 opgerichte Talpa Media USA.

Bekijk meer van

Talpa

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Dolf Rogmans
Hoofdredacteur

Marjolein Slats
Adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab
Redacteur

Lars Pasveer
Redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven
Redacteur

Anneke de Bruin
Vormgever

Marc Willemsen
Webontwikkelaar

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.