— maandag 27 september 2021, 11:30 | 0 reacties, praat mee

Sylvia Cools nieuwe hoofdredacteur de Stentor

© DPG Media

Sylvia Cools is per 1 oktober de nieuwe hoofdredacteur van de Stentor, meldt uitgeverij DPG Media. Cools is nu nog adjunct-hoofdredacteur van de Stentor.

Ze volgt Allard Besse op, die is gestart als directeur journalistiek bij de groep van AD en regionale titels van DPG Media.

Cools werkte na haar journalistieke studie in Zwolle 13 jaar voor Omroep Gelderland, op de redactie Veluwe, als eindredacteur en als hoofd nieuws. Drie jaar geleden kwam ze naar de Stentor. In de achterliggende periode werd geïnvesteerd in zowel de krant als in de website en app. De Stentor maakte online een groei door. Volgens Cools is het nu tijd voor een volgende stap: “Van oorsprong zijn media vooral aan het zenden. Het is zelfs de naam van de Stentor; iemand met een zeer luide stem. We registreren, signaleren, onderzoeken en vertellen dat, zowel in geschreven verhalen als in video en audio. Dat is niet meer genoeg, ik vind dat we meer in gesprek moeten met onze lezers en bezoekers.”

Tip de redactie

Wil je Villamedia tippen, maar is dat te gevoelig voor een gewone mail? Villamedia is aangesloten bij Publeaks, het platform waarmee je veilig en volledig anoniem materiaal met de redactie kunt delen: publeaks.nl/villamedia

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Uitgever

Dolf Rogmans

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Factuurgegevens

Villamedia Uitgeverij BV
Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Chris Helt, hoofdredacteur

Marjolein Slats, coördinator magazine

Linda Nab, redacteur

Lars Pasveer, redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven, redacteur

Rutger de Quay, redacteur

Nick Kivits, redacteur

Sales

Sofia van Wijk

Emiel Smit

Teddy van der Laan

Webbeheer

Marc Willemsen

Vacatures & advertenties

vacatures@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.