— woensdag 15 augustus 2018, 07:55 | 0 reacties, praat mee

Susan Duinhoven leidt Sanoma Nederland tijdelijk

Susan Duinhoven

Marc Duijndam, per 1 januari 2018 gestart als CEO van Sanoma Media Netherlands, gaat al weer weg. Hij heeft in goed onderling overleg met Sanoma besloten per direct terug te treden. Susan Duinhoven, president en CEO van de groep, is tijdelijk benoemd als CEO voor Nederland.

“Sanoma is een prachtig bedrijf met vele kansen en uitdagingen, maar ik heb gemerkt dat een bedrijf als Sanoma toch niet geheel bij mijn persoonlijke ambities aansluit,” aldus Marc Duijndam in een persbericht van Sanoma.

Hij kwam van huizenwebsite Funda en volgde bij Sanoma Peter de Mönnink op, die in januari 2018 bij Talpa begon. Duijndam werkte eerder als Country Director van Google Benelux, adviseur van het Europese management bij LinkedIn en vervulde commerciële functies bij verschillende mediabedrijven.

Susan Duinhoven, President & CEO Sanoma Group: “Het is spijtig om te zien dat Marc ons zo snel verlaat. Ik wil hem bedanken voor zijn bijdrage en wens hem het allerbeste.”

De sollicitatieprocedure voor een nieuwe CEO is inmiddels gestart.

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Dolf Rogmans
Hoofdredacteur

Marjolein Slats
Adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab
Redacteur

Lars Pasveer
Redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven
Redacteur

Anneke de Bruin
Vormgever

Marc Willemsen
Webontwikkelaar

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.