— woensdag 15 augustus 2018, 07:55 | 0 reacties, praat mee

Susan Duinhoven leidt Sanoma Nederland tijdelijk

Susan Duinhoven

Marc Duijndam, per 1 januari 2018 gestart als CEO van Sanoma Media Netherlands, gaat al weer weg. Hij heeft in goed onderling overleg met Sanoma besloten per direct terug te treden. Susan Duinhoven, president en CEO van de groep, is tijdelijk benoemd als CEO voor Nederland. Laatste wijziging: 15 augustus 2018, 08:08

“Sanoma is een prachtig bedrijf met vele kansen en uitdagingen, maar ik heb gemerkt dat een bedrijf als Sanoma toch niet geheel bij mijn persoonlijke ambities aansluit,” aldus Marc Duijndam in een persbericht van Sanoma.

Hij kwam van huizenwebsite Funda en volgde bij Sanoma Peter de Mönnink op, die in januari 2018 bij Talpa begon. Duijndam werkte eerder als Country Director van Google Benelux, adviseur van het Europese management bij LinkedIn en vervulde commerciële functies bij verschillende mediabedrijven.

Susan Duinhoven, President & CEO Sanoma Group: “Het is spijtig om te zien dat Marc ons zo snel verlaat. Ik wil hem bedanken voor zijn bijdrage en wens hem het allerbeste.”

De sollicitatieprocedure voor een nieuwe CEO is inmiddels gestart.

Tip de redactie

Wil je Villamedia tippen, maar is dat te gevoelig voor een gewone mail? Villamedia is aangesloten bij Publeaks, het platform waarmee je veilig en volledig anoniem materiaal met de redactie kunt delen: publeaks.nl/villamedia

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Uitgever

Dolf Rogmans

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Factuurgegevens

Villamedia Uitgeverij BV
Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Chris Helt, hoofdredacteur

Marjolein Slats, adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab, redacteur

Lars Pasveer, redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven, redacteur

Rutger de Quay, redacteur

Nick Kivits, redacteur

Sales

Sofia van Wijk

Emiel Smit

Loes Smit

Webbeheer

Marc Willemsen

Vacatures & advertenties

vacatures@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.