e learning nvj

— woensdag 30 juli 2008, 15:18 | 0 reacties, praat mee

Surseance voor Dullaert & Dumas

Productiebedrijf Dullaert & Dumas (D&D) dreigt failliet te gaan. Vorige week is surseance aangevraagd, dat meldt Quote. De totale schulden bedragen zeker vier ton, dat zegt bewindvoerder Sjoerd Postma, van De Vos en Partners. Er wordt gekeken naar een doorstart. Grootaandeelhouders en oprichters van D&D, Marc Dullaert en Paul Dumas kochten enkele weken geleden de 30 procent van de aandelen terug die sinds juni 2007 in handen waren van Palamon Capital Partners. Er gaan geruchten dat Dullaert en Dumas de zaken ten tijde van de verkoop mooier hadden voorgespiegeld dan ze zijn, en ze door Palamon onder druk zijn gezet de aandelen terug te kopen. D&D kwam enkele jaren geleden nog in het nieuws toen ze een joint-venture met de TROS wilde starten. Er zou een gezamelijke productiemaatschappij komen waarbij de TROS een belang van 49 procent zou krijgen en TROS-personeel in dienst zou komen bij de op te richten maatschappij. Na interne kritiek werd die overeenkomst van tafel geveegd. Meer bij Quote Laatste wijziging: 31 juli 2008, 11:06

Bekijk meer van

NPO

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Uitgever

Dolf Rogmans

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Factuurgegevens

Villamedia Uitgeverij BV
Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Chris Helt, hoofdredacteur

Marjolein Slats, adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab, redacteur

Lars Pasveer, redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven, redacteur

Sales

Sofia van Wijk

Jenny Fritschy

Webontwikkeling

Marc Willemsen

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.