website over journalistiek

x

Villamedia heeft een app

 

Succesvol onderhandelen doe je zo

NVJ Academy — Geplaatst op woensdag 22 augustus 2018, 14:06

Agenda dinsdag 2 april 2019, 13:00 - dinsdag 2 april 2019, 17:00, NVJ Johannes Vermeerstraat 22 1071 DR Amsterdam

Wil jij als zelfstandige professional meer halen uit onderhandelingen met opdrachtgevers? Zelfs als zij zeggen dat er niet meer te halen valt?

Tijdens deze masterclass leer je:

- Opdrachtgevers met zelfvertrouwen tegemoet te treden
- Hoe je de druk tijdens een gesprek over je tarief weerstaat
- Hoe je de spanning tijdens de onderhandelingen in je voordeel laat werken
- De trucs van de ander doorzien en deze effectief neutraliseren

Ook jij kunt met overtuiging een voorstel op tafel leggen. Aan de hand van een voorbeeld uit je eigen praktijk word je de regisseur van je onderhandeling. Geen theorie maar gelijk aan de slag!

Voorbereiding
Vooraf krijg je een opdracht die circa een uur tijd vergt. Je mailt de uitwerking aan de trainer retour en maakt zo tijdens de masterclass een vliegende start. Tot vier weken na de masterclass kun je de trainer raadplegen voor advies (max. een half uur per deelnemer).

Voor wie
Voor (foto-)journalisten, tekstschrijvers en andere mediaprofessionals, beeldend kunstenaars, acteurs, docenten educatie, game developers en andere creatieven die minimaal tien gesprekken hebben gevoerd over de vergoeding van hun werk. Of de kans hadden maar dat nalieten. Na afloop haal je meer uit de onderhandelingen over jouw verdiensten. Ook als je dacht dat er niets te onderhandelen viel.

De trainer
Peter Schneider is ruim twintig jaar actief als zelfstandig trainer en coach binnen WEB-organisatieontwikkeling. Zijn specialisaties zijn onderhandelen, ondernemen, marketing, presentatie, acquisitie, aftersales en management. Hij coacht onderhandelaars en verzorgt opleidingen voor bedrijven, non-profit-instellingen en (semi-)overheid.

Kosten
Prijs niet-leden € 120,- / Prijs 20% korting € 96,- / Prijs 30% korting € 84,-
Alle cursussen van de NVJ Academy zijn toegankelijk voor zowel leden als niet-leden van de NVJ.
Leden van de NVJ, NVF, Nieuwspoort en De Coöperatie ontvangen 20% tot 30% korting op de toegangsprijs. Je ledenprijs is zichtbaar wanneer je bent ingelogd.
Kosten zijn vrij van BTW en fiscaal aftrekbaar.

Overige informatie
Bij de training zijn koffie/thee/frisdrank inbegrepen.
Maximaal 10 deelnemers.

Vragen?
Heb je vragen over de inhoud van de training of wil je overleggen of deze training op dit moment voor jou geschikt is, neem dan contact op met de NVJ Academy of Peter Schneider (.(JavaScript moet ingeschakeld zijn om dit e-mail adres te bekijken)).

Incompany
Bij inschrijving van meer dan 6 personen bestaat er de mogelijkheid om de cursus "incompany" (op locatie) te houden. Neem hiervoor contact met ons op via .(JavaScript moet ingeschakeld zijn om dit e-mail adres te bekijken) of bel 020-3039 739.

Schrijf je hier in

Villamedia Sluiten

Inloggen

Registreren

Vul onderstaande gegevens in voor exclusieve toegang voor NVJ-leden.