banner anp

— maandag 25 juli 2016, 08:40 | 0 reacties, praat mee

Storing drukfabriek De Persgroep

Door een storing in de drukfabriek van De Persgroep in Best kregen abonnees van het ED, het Brabants Dagblad en BN DeStem zaterdag een afwijkende krant in de bus. Soms was het een andere editie dan ze gewend waren en in een aantal gevallen een volslagen andere krant, namelijk De Gelderlander

Alle edities van het Brabants Dagblad, het ED en BN DeStem zijn in de digitale krant wel compleet verschenen. Op de website en in de app zijn deze digitale kranten gratis en zonder toegangscodes te downloaden en te lezen.

Maandag schrijft John van den Oetelaar, hoofdredacteur van het ED: ‘Zelf kan ik er erg slecht tegen als ik de dag moet beginnen zonder krant. Soms is de bezorger een brievenbus vergeten, soms was de hele keten wat te laat, maar zaterdag ging het echt mis. Technische problemen in de drukkerij. Zo ingewikkeld dat het probleem zich niet op liet lossen binnen de beschikbare tijd.’

In de krant van maandag staat een aantal verhalen uit de zaterdagkrant alsnog.

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Dolf Rogmans
Hoofdredacteur

Marjolein Slats
Adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab
Redacteur

Lars Pasveer
Redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven
Redacteur

Anneke de Bruin
Vormgever

Marc Willemsen
Webontwikkelaar

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.