— dinsdag 1 april 2014, 09:01

Ophef om Zom-documentaire

Een jong stel uit Rotterdam eist dat een gewelddadige documentaire over het leven van de beruchte skateboarder Tim Zom niet te zien is. De twee komen ongevraagd in de binnenkort verschijnende film Zombie voor. In de documentaire worden ze belaagd door de skateboarder en zijn vrienden. Volgens De Telegraaf deed het stel vorig jaar aangifte van mishandeling, nadat ze op klaarlichte dag op de Maasboulevard in het centrum van Rotterdam waren aangevallen door een groep agressieve jongens. Tot hun schrik herkenden de slachtoffers onlangs Tim Zon als een van de daders, toen hij in een uitzending van Pauw en Witteman zat. Ondanks een verzoek van de slachtoffers weigert Hazazah Pictures, de producent van de documentaire, om de gewelddadige beelden te schrappen. Pauw en Witteman hebben inmiddels de gewraakte beelden van hun website verwijderd. De politie Rotterdam-Rijnmond heeft de zaak in onderzoek.

Bekijk meer van

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Dolf Rogmans
Hoofdredacteur

Marjolein Slats
Adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab
Redacteur

Lars Pasveer
Redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven
Redacteur

Anneke de Bruin
Vormgever

Marc Willemsen
Webontwikkelaar

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.