— vrijdag 24 juli 2015, 09:07 | 0 reacties, praat mee

Sociaal Plan voor A&C Media

De NVJ heeft een akkoord bereikt over een Sociaal Plan voor A&C Media. Eerder deze maand werd bekend dat bij de uitgever van huis-aan-huisbladen ongeveer 35 van de 130 arbeidsplaatsen verdwijnen.

Het onderhandelingsresultaat geldt voor álle werknemers van A&C Media die getroffen worden door de gevolgen van de ingrijpende bezuinigingsoperatie bij A&C Media. Belangrijkste punten zijn: voor werknemers op wie de CAO voor huis aan huisblad journalisten van toepassing is de aanvullende bepaling dat, indien toepassing van deze cao voor hen tot een gunstiger resultaat leidt, zij kunnen kiezen voor toepassing van de CAO huis aan huisblad. Verder betaling van de transitievergoeding plus een bedrag van 5.000 euro – voor parttimers naar rato en uitbetaling van de voor de betreffende werknemer geldende opzegtermijn. Meer bij de NVJ
 

 

Bekijk meer van

Sociaal Plan NVJ hah A&C Media

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Dolf Rogmans
Hoofdredacteur

Marjolein Slats
Adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab
Redacteur

Lars Pasveer
Redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven
Redacteur

Anneke de Bruin
Vormgever

Marc Willemsen
Webontwikkelaar

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.