Naeweb

— vrijdag 29 augustus 2008, 08:42

Sanoma verkoopt blad Tableau

Sanoma verkoopt het blad Tableau aan Pelican Magazines Hearst. CEO Dick Molman: ‘De verkoop past binnen onze strategie om - door focus aan te brengen - onze printactiviteiten verder te versterken. Daarbij is er onvoldoende sprake van synergie met onze andere titels in onder meer de advertentiemarkt. Ik ben ervan overtuigd dat het specialistische karakter/ niche publishing van de titel Tableau beter tot zijn recht komt bij Pelican Magazines Hearst.’ Het doel van de verkoop was om een beter huis te vinden voor het blad Tableau, waardoor meerwaarde kan worden gecreëerd voor het blad en de betrokken medewerkers. Frank Kloppert uitgever van Pelican Magazines Hearst heeft een aantal jaren zelf het blad Tableau uitgegeven en was zeer geïnteresseerd in deze titel. Pelican Magazines Hearst richt zich met hoogwaardige, special-interest tijdschriften op het bovenste segment van de markt. Laatste wijziging: 29 augustus 2008, 10:40

Bekijk meer van

de waag

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Uitgever

Dolf Rogmans

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Factuurgegevens

Villamedia Uitgeverij BV
Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Chris Helt, hoofdredacteur

Marjolein Slats, adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab, redacteur

Lars Pasveer, redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven, redacteur

Sales

Sofia van Wijk

Jenny Fritschy

Webontwikkeling

Marc Willemsen

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.