e learning nvj

— donderdag 14 april 2016, 10:03 | 0 reacties, praat mee

Sanoma verkoopt Beau Monde, Happy in Shape en Marie Claire

Koen van Weel / ANP

Sanoma verkoopt de titels Beau Monde, Happy in Shape en Marie Claire aan de Groningse uitgever Pijper Media, dat al eerder Sanoma-titels overnam. Pijper Media brengt de drie titels onder in de Amsterdamse vestiging, waar al Grazia, Golfers Magazine, Nieuwe Revu, Panorama en Playboy worden geproduceerd. Laatste wijziging: 14 april 2016, 10:06

Afhankelijk van goedkeuring is de overdracht van de titels voorzien voor 1 juni aanstaande. Topman Anton Pijper van Pijper Media is blij met de overname van de drie glossy-titels: “Met de drie nieuwe, prachtige merken zijn we ervan overtuigd dat ons portfolio en onze positie op de glossy markt nog sterker wordt. Met een krachtig bereik, print en online, en scherpe focus hebben we met dit cluster een sterke positie in het medialandschap gerealiseerd.”

Sanoma is ook blij met de overdracht van de titels naar een betrouwbare partner. “De goede ervaring met Grazia bevestigt het beeld dat nichetitels zeer kansrijk zijn en nog altijd door het publiek omarmd worden”, aldus Louise van Nispen, binnen Sanoma verantwoordelijk voor het domein Vrouwen.

Bekijk meer van

Sanoma

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Uitgever

Dolf Rogmans

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Factuurgegevens

Villamedia Uitgeverij BV
Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Chris Helt, hoofdredacteur

Marjolein Slats, adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab, redacteur

Lars Pasveer, redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven, redacteur

Sales

Sofia van Wijk

Jenny Fritschy

Webontwikkeling

Marc Willemsen

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.