website over journalistiek

x

Villamedia heeft een app

 

Sanoma verkoopt Beau Monde, Happy in Shape en Marie Claire

Lars Pasveer — Geplaatst op donderdag 14 april 2016, 10:03

Koen van Weel / ANP

Koen van Weel / ANP

Nieuws

Sanoma verkoopt de titels Beau Monde, Happy in Shape en Marie Claire aan de Groningse uitgever Pijper Media, dat al eerder Sanoma-titels overnam. Pijper Media brengt de drie titels onder in de Amsterdamse vestiging, waar al Grazia, Golfers Magazine, Nieuwe Revu, Panorama en Playboy worden geproduceerd.

Afhankelijk van goedkeuring is de overdracht van de titels voorzien voor 1 juni aanstaande. Topman Anton Pijper van Pijper Media is blij met de overname van de drie glossy-titels: “Met de drie nieuwe, prachtige merken zijn we ervan overtuigd dat ons portfolio en onze positie op de glossy markt nog sterker wordt. Met een krachtig bereik, print en online, en scherpe focus hebben we met dit cluster een sterke positie in het medialandschap gerealiseerd.”

Sanoma is ook blij met de overdracht van de titels naar een betrouwbare partner. “De goede ervaring met Grazia bevestigt het beeld dat nichetitels zeer kansrijk zijn en nog altijd door het publiek omarmd worden”, aldus Louise van Nispen, binnen Sanoma verantwoordelijk voor het domein Vrouwen.

Nog geen reacties

Om te reageren moet je een Villamedia Account hebben en moet je eerst ingelogd zijn.

Villamedia Sluiten

Inloggen

Registreren

Vul onderstaande gegevens in voor exclusieve toegang voor NVJ-leden.