— vrijdag 8 april 2011, 08:44 | 0 reacties, praat mee

Sanoma toont zoekende media

RTL-chef Bert Habets kwam sterk uit de hoek bij het mediadebat van Sanoma, constateert de redactie van Adformatie. Donderdagmiddag vond als onderdeel van de Media Parade van Sanoma Media ‘Het Grote Mediadebat’ plaats. Vijf mediareuzen mochten aantreden in het debat onder leiding van Matthijs van Nieuwkerk: Jan-Willem Brüggenwirth van Radio 538, Frank Volmer van Telegraaf Media Groep, Bert Habets van RTL en Dick Molman en Joris van Heukelom, beiden van – tegenwoordig – Sanoma Media. Het debat ging onder andere over de onzekere tijden voor de media. Dick Molman van Sanoma Media liet zich door de gespreksleider niet in de mond leggen dat hij ‘de weg kwijt is’, maar gaf wel aan ‘zoekende’ te zijn. Ook in de media maakt dat de snelheid der dingen de blik vooruit vertroebelt. Habets wees in de discussie op de prima manier waarop RTL er in slaagt de sociale media in te schakelen bij de programma's die de omroep maakt.

Bekijk meer van

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Dolf Rogmans
Hoofdredacteur

Marjolein Slats
Adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab
Redacteur

Lars Pasveer
Redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven
Redacteur

Anneke de Bruin
Vormgever

Marc Willemsen
Webontwikkelaar

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.