— donderdag 18 december 2014, 09:46

Sanoma NL/BE worden samengevoegd

Sanoma gaat de Nederlandse en Belgische activiteiten met ingang van 2015 samenvoegen in één nieuwe business unit. Sanoma wil daarmee een leiderspositie opbouwen in de Nederlandstalige mediamarkt. Met het besluit wordt Sanoma Media Belgium uit de 'strategische heroriëntatie' gehaald en lopende gesprekken met potentiële kopers beëindigd. De samengevoegde bedrijven komen onder eindverantwoordelijkheid van Sanoma/SBS-topman Peter de Mönnink. Henk Scheenstra, huidig COO Content Media bij Sanoma Media Netherlands, is aangesteld als voorzitter van de Raad van Bestuur van Sanoma Media Belgium. Scheenstra zal aan Peter de Mönnink rapporteren. De samenvoeging moet binnen twaalf maanden zijn voltooid. Huidige topman van Sanoma Media Belgium Hans Cools verlaat na overdracht van zijn werkzaamheden in februari het bedrijf. Over invulling van de positie van Scheenstra "wordt op dit moment nagedacht", aldus Sanoma.

Bekijk meer van

Sanoma

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Dolf Rogmans
Hoofdredacteur

Marjolein Slats
Adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab
Redacteur

Lars Pasveer
Redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven
Redacteur

Anneke de Bruin
Vormgever

Marc Willemsen
Webontwikkelaar

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.