Tegel Beeld en Geluid

— vrijdag 3 juli 2009, 08:50

Samenwerking TC Tubantia en RTV Oost

In navolging van verschillende regionale dagbladen en omroepen in Gelderland en Brabant gaan nu ook de redacties van RTV Oost en TC Tubantia meer samenwerken. Sinds begin dit jaar doen research-redacteuren van beide bedrijven al samen onderzoek. Binnenkort brengt RTV Oost ’s avonds de hoofdpunten uit de TC Tubantia die de volgende ochtend zal verschijnen. Andersom zal de krant op de RTV-pagina’s gaan berichten over de programma’s van Oost. Daarnaast gaat TC Tubantia op korte termijn filmpjes van Oost op de website plaatsen. RTV Oost-hoofdredacteur Henny Everts benadrukt dat zijn redactie en die van TC Tubantia journalistiek onafhankelijk van elkaar blijven. Tegen zijn eigen RTV Oost zegt hij dat de samenwerking binnen vijf jaar tot een fusie kan leiden. Meer bij De Journalist

Bekijk meer van

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Dolf Rogmans
Hoofdredacteur

Marjolein Slats
Adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab
Redacteur

Lars Pasveer
Redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven
Redacteur

Anneke de Bruin
Vormgever

Marc Willemsen
Webontwikkelaar

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.