— maandag 22 november 2010, 09:20 | 0 reacties, praat mee

Omroepen mogen beelden MAX gebruiken

Regionale en lokale publieke omroepen mogen vanaf 1 december gratis de fragmenten van MAX gebruiken voor hun eigen uitzendingen. MAX vindt het volgens het persbericht "oneigenlijk om geld te vragen aan collega's voor fragmenten die al betaald zijn met publiek geld". MAX-directeur Jan Slagter: "Wij dragen de lokale en regionale omroepen een warm hart toe en hebben zeer veel waardering voor de vaak mooie programma’s die zij maken met de beperkte middelen die zij ontvangen. Onze doelgroep, vijftigplussers, kijkt daarbij relatief vaak naar de lokale en regionale omroep, samenwerking met hen is dan ook altijd een logische stap geweest. Graag willen wij de samenwerking verder intensiveren. We hopen dat andere publieke omroepen ons voorbeeld zullen volgen."

Bekijk meer van

NPO

Praat mee

banner loopbaanontwikkeling NVJ

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Dolf Rogmans
Hoofdredacteur

Marjolein Slats
Adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab
Redacteur

Lars Pasveer
Redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven
Redacteur

Anneke de Bruin
Vormgever

Marc Willemsen
Webontwikkelaar

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.