banner printplaza 1

— woensdag 5 januari 2011, 12:22

Samenwerking Limburgse media

De regionale omroep L1 en de Limburgse kranten Dagblad De Limburger en het Limburgs Dagblad zijn bezig met een gezamelijk journalistiek multimediaal project: mijn Heilust. Beide media beginnen een langlopende serie artikelen en reportages over de gevolgen van bevolkingskrimp in de Kerkraadse wijk Heilust. Momenteel vinden opnames plaats voor minimaal 18 mini-documentaires die wekelijks op maandag te zien zijn in het tv-programma L1LT (21.45 uur). Daaraan voorafgaand verschijnt iedere zaterdag in het Horizon-katern van Dagblad De Limburger/Limburgs Dagblad een verhaal in deze serie. En L1 Radio zendt op maandag wekelijks om 11.45 uur een reportage uit over de ontwikkelingen in Heilust. Ook komt er een speciale site en zal het project via Twitter te volgen zijn. Meer bij L1

Bekijk meer van

banner loopbaanontwikkeling NVJ

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Dolf Rogmans
Hoofdredacteur

Marjolein Slats
Adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab
Redacteur

Lars Pasveer
Redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven
Redacteur

Anneke de Bruin
Vormgever

Marc Willemsen
Webontwikkelaar

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.