Tegel Beeld en Geluid

— dinsdag 5 juli 2011, 09:17 | 0 reacties, praat mee

Samenwerking Brabantse media

De sportredacties van BN DeStem en Omroep Brabant werken sinds maandag samen. Omroep Brabant produceert nieuwsvideo's van sportitems voor zowel haar eigen site als de website van de krant. Voor Omroep Brabant betekent de samenwerking een intensivering van haar sportverslaggeving in West-Brabant. Het project loopt voorlopig tot 1 januari 2012. Slaat het experiment aan, valt niet uit te sluiten dat de krant en de omroep ook op andere nieuwsterreinen gaan samenwerken. Steeds vaker werken regionale omroepen samen met andere partijen. Zo werkt Omroep Brabant ook al samen met Omroep Max. Ook Limburgse media werkten samen aan een inmiddels gestopt project. Andere regionale media die samenwerken zijn bijvoorbeeld de Stentor en RTV Oost en De Gelderlander en Omroep Gelderland. Meer bij BN DeStem

Bekijk meer van

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Dolf Rogmans
Hoofdredacteur

Marjolein Slats
Adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab
Redacteur

Lars Pasveer
Redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven
Redacteur

Anneke de Bruin
Vormgever

Marc Willemsen
Webontwikkelaar

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.