— maandag 10 november 2014, 09:19

Samenwerking AD en Omroep West

Het is tien jaar geleden dat met een enorme paramilitaire politiemacht in Den Haag een groep mannen werd opgepakt, leden van een groep moslimradicalen die onder de naam de Hofstadgroep bekend werden. Regionale zender Omroep West en dagblad AD hebben samen aan een terugblik gewerkt over de niet bijster vlekkeloze arrestatie van de groep mannen, die zich hadden verschanst in een woning aan de Haagse Antheunisstraat. Omroep West maakte een documentaire over de zaak, waar het AD uit put; andersom gebruikt Omroep West tekst uit het artikel van het AD. Hoofdredacteur Omroep West Renzo Veenstra stelt dat deze samenwerking bewijst dat omroep en krant prima kunnen samenwerken "zonder elkaar in de wielen te fietsen". Omroep West en het AD gaan op basis van deze eerste succesvolle samenwerking aan meer projecten werken.

Bekijk meer van

Omroep West AD

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Dolf Rogmans
Hoofdredacteur

Marjolein Slats
Adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab
Redacteur

Lars Pasveer
Redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven
Redacteur

Anneke de Bruin
Vormgever

Marc Willemsen
Webontwikkelaar

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.