word studentlid

— dinsdag 8 juli 2014, 08:23 | 1 reactie, praat mee

Ruzie tussen presentatoren VI Oranje

Presentatoren René van der Gijp en Johan Derksen van het RTL-programma VI Oranje lijken elkaar niet te kunnen luchten of zien. In een column haalt Derksen hard uit naar zijn tafelgast, terwijl Van der Gijp in een interview in Trouw zijn ongenoegen over de gang van zaken uit. GeenStijl plaatste maandag een column van Derksen die deze week in Voetbal International zal verschijnen. De column, die de directie van RTL zou hebben willen tegenhouden, is gelekt door boze eindredacteuren die het ook hebben gehad met de negatieve sfeer rond het programma. Van der Gijp vertoont 'megalomane trekjes en waant zich een Hollywood-ster,' schrijft Derksen in de column. Laatste wijziging: 8 juli 2014, 10:32

Volgens de columnist slikt Van der Gijp voor de uitzending antidepressiva. ‘Dan wordt hij hyper en schreeuwt en giert hij er anderhalf uur lustig op los’. Derksen: ‘Met zijn ellenlange tirades en zijn neplach is hij intussen een karikatuur van zichzelf. Maar uitgerekend hij gaat nu een bom onder het programma leggen.’  In Trouw zegt René van der Gijp zich te storen aan het feit dat Johan direct na de uitzending vertrekt. “Voor mij is dit vooral goed vol te houden doordat ik af en toe met Wilfred zo dronken als een aap kan worden. Johan rijdt tien seconden na de uitzending – als ik met het publiek op de foto ga – alweer over de Utrechtse Baan, op weg naar huis”, aldus de analyticus.
RTL 7-programmadirecteur Marco Louwerens laat weten: “Ik heb geen reactie op uitspraken van René, Johan of Wilfred, behalve dat na wekenlang, iedere dag bij elkaar aan tafel, er natuurlijk wel eens irritaties ontstaan. René, Johan en Wilfred zijn karakters die ook elkaar niet sparen, maar dat tegelijkertijd prima van elkaar kunnen hebben. Veel mensen schrikken daarvan, maar ik begin me juist pas zorgen te maken wanneer ze wat dat betreft op hun lauweren zouden rusten. We zijn nu al in gesprek over komend seizoen en die brainstormsessies verlopen uitstekend.”

Bekijk meer van

Tip de redactie

Logo Publeaks Wil je Villamedia tippen, maar is dat te gevoelig voor een gewone mail? Villamedia is aangesloten bij Publeaks, het platform waarmee je veilig en volledig anoniem materiaal met de redactie kunt delen: publeaks.nl/villamedia

Praat mee

1 reactie

herman, 8 juli 2014, 16:03

Dit programma lost uit zichzelf op, lijkt een beetje op de ‘lach, of ik schiet show’!

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Uitgever

Dolf Rogmans

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Factuurgegevens

Villamedia Uitgeverij BV
Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Chris Helt, hoofdredacteur

Marjolein Slats, adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab, redacteur

Lars Pasveer, redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven, redacteur

Rutger de Quay, redacteur

Sales

Sofia van Wijk

Emiel Smit

Teddy van der Laan

Webbeheer

Marc Willemsen

Vacatures & advertenties

vacatures@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.