banner festival 23

— vrijdag 6 januari 2023, 10:57 | 0 reacties, praat mee

Ruim 800.000 kijkers voor nieuwe programma Sinan Can

© ANP/Anneke Jansen

Ongeveer 829.000 mensen hebben donderdagavond gekeken naar het nieuwe programma van Sinan Can op NPO 1. In Sinan op zoek naar het paradijs gaat de journalist samen met documentairemaker Thomas Blom naar het Midden-Oosten. Laatste wijziging: 6 januari 2023, 10:58

De twee volgen in de serie de Eufraat. De reis begint op de berg Ararat in Turkije en gaat door Syrië naar Irak, waar de Eufraat en de Tigris samenstromen. Daar staat volgens de overlevering de boom met de verboden vrucht. Het programma staat op plek 10 in de lijst met best bekeken programma’s van de avond, aldus Stichting KijkOnderzoek.

Het best bekeken programma van de avond was De Slimste Mens op NPO 1 (2,26 miljoen kijkers). Ook het NOS Journaal van 20.00 uur op NPO 1 (2,18 miljoen) en Huis Vol op NPO 1 (1,29 miljoen) staan traditiegetrouw aan de bovenkant van de lijst. Het best bekeken RTL-programma was het Half acht nieuws op RTL 4 met 1,15 miljoen kijkers.

Bekijk meer van

Sinan Can kijkcijfers

Tip de redactie

Wil je Villamedia tippen, maar is dat te gevoelig voor een gewone mail? Villamedia is aangesloten bij Publeaks, het platform waarmee je veilig en volledig anoniem materiaal met de redactie kunt delen: publeaks.nl/villamedia

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Uitgever

Dolf Rogmans

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Factuurgegevens

Villamedia Uitgeverij BV
Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Chris Helt, hoofdredacteur

Marjolein Slats, adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab, redacteur

Lars Pasveer, redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven, redacteur

Rutger de Quay, redacteur

Nick Kivits, redacteur

Sales

Sofia van Wijk

Emiel Smit

Loes Smit

Webontwikkeling

Marc Willemsen

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.