— woensdag 24 november 2021, 16:33 | 0 reacties, praat mee

RTV Utrecht vernieuwt website en app

In een poging beter aan te sluiten bij het surfgedrag van de consument, heeft RTV Utrecht zijn website en app in een nieuw jasje gestoken. De belangrijkste verandering is een zogeheten slider: een etalage waarin de belangrijkste verhalen van de dag voorbij stromen. De homepage van RTV Utrecht is daarnaast veranderd in een ‘Welkom-pagina’, waarop verhalen, video’s en programma’s worden uitgelicht.

Op de pagina ‘Kijk’ kunnen bezoekers live naar de uitzendingen van RTV Utrecht kijken. Daarnaast hebben Radio M Utrecht, Bureau Hengeveld en de podcasts van de regionale omroep een eigen pagina gekregen. Op de ‘Dossiers’-pagina presenteert RTV Utrecht een overzicht van zijn belangrijkste dossiers.

De nieuwe app en website zijn samen met andere regionale omroepen ontwikkeld, schrijft RTV Utrecht. In de nabije toekomst gaat de omroep ook beginnen met het personaliseren van nieuws van zijn bezoekers. Meer bij RTV Utrecht

Bekijk meer van

RTV Utrecht

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Dolf Rogmans
Hoofdredacteur

Marjolein Slats
Adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab
Redacteur

Lars Pasveer
Redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven
Redacteur

Anneke de Bruin
Vormgever

Marc Willemsen
Webontwikkelaar

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.