— dinsdag 7 februari 2012, 14:23 | 0 reacties, praat mee

RTV N-H daagt provincie om korting

RTV Noord-Holland heeft de provincie voor de rechter gedaagd, teneinde de eerder aangekondigde bezuinigingen op het budget aan te vechten. De regionale omroep moet het sinds 2012 met 20 procent minder budget doen, een korting van zo'n 2 miljoen euro. De omroep vindt het tempo van de bezuinigingen te hoog en de budgettaire ingreep te groot. Tegenover het ANP stelt een woordvoerster dat de regels niet tijdens het spel gewijzigd mogen worden. Omroep Brabant, dat zich eveneens met bezuinigingen geconfronteerd ziet, won eind vorige maand een zaak tegen de provincie. De provincie Noord-Brabant moet van de rechter beter motiveren waarom Omroep Brabant met minder subsidie toekan. De zaak van RTV Noord-Holland dient 16 februari in Haarlem.

Bekijk meer van

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Dolf Rogmans
Hoofdredacteur

Marjolein Slats
Adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab
Redacteur

Lars Pasveer
Redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven
Redacteur

Anneke de Bruin
Vormgever

Marc Willemsen
Webontwikkelaar

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.