onderzoek covid en journalistiek

— vrijdag 13 januari 2017, 08:49 | 0 reacties, praat mee

RTL trekt stekker uit De Succesfactor na uitzending Rambam

Een uitzending van het VARA-programma Rambam is de doodsteek geworden voor het RTL-programma De Succesfactor. In de uitzending van donderdagavond bewees Rambam dat de awardshow, waar prijzen van het Nationale Business Succes Award Instituut worden uitgereikt, doorgestoken kaart is. Dat deed het programma door zelf een ondernemersprijs in ontvangst te nemen met een bedrijf dat helemaal niet bestaat.

“Winnaars betalen 12.750 euro om bovenaan te eindigen in hun branchecategorie. Daarvoor ontvangen ze niet alleen een prijs, maar ook een item in het programma De Succesfactor”, concludeert Rambam. Elke deelnemer kan een nieuwe branchecategorie in het leven roepen, zodat iedereen een prijs wint. Ook bladenuitgever New Skool Media won in 2016 een prijs van het Nationale Business Succes Award Instituut.

In een reactie op zijn website stelt het Nationale Business Succes Award Instituut dat Rambam een ‘beperkt beeld schetst van de organisatie’. “We vinden dit vooral vervelend voor alle deelnemers en overige betrokkenen.” Meer bij NU.nl

Bekijk meer van

Rambam

Praat mee

banner tegelwinnaars

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Dolf Rogmans
Hoofdredacteur

Marjolein Slats
Adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab
Redacteur

Lars Pasveer
Redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven
Redacteur

Anneke de Bruin
Vormgever

Marc Willemsen
Webontwikkelaar

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.