— maandag 23 juni 2008, 08:42

RTL stopt met talkshow Jensen

Robert Jensen keert na de zomer niet terug met zijn dagelijkse talkshow op RTL 5. De reden blijft vaag. "We zijn niet ontevreden, wellicht keert Jensen later weer terug", wil woordvoerder Karin Bouwknegt van RTL alleen kwijt. In ruim 500 afleveringen ontving 's lands grofste talkshowhost, die vorig jaar afscheid moest nemen van zijn vaste sidekick Jan Paparazzi, meer dan 1200 gasten. Hoewel ook politici en Amerikaanse artiesten als Snoop Dogg en Shakira de weg naar zijn studio wisten te vinden, moest Jensen de laatste periode vooral terugvallen op gasten als Kim Holland, Kelly van der Veer, Nel Veerkamp en Patty Brard. Jensen is niet bereikbaar voor commentaar. Op de site van RTL staat nog steeds 'Tot volgend seizoen!'

Bekijk meer van

RTL

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Dolf Rogmans
Hoofdredacteur

Marjolein Slats
Adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab
Redacteur

Lars Pasveer
Redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven
Redacteur

Anneke de Bruin
Vormgever

Marc Willemsen
Webontwikkelaar

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.