e learning nvj

— woensdag 24 oktober 2018, 14:14 | 0 reacties, praat mee

RTL Nieuws begint audiodiensten op WhatsApp

Beeld: RTL

Gebruikers van Google Assistant konden zich al langer dagelijks over het laatste nieuws laten bijpraten door presentator Jan de Hoop, maar nu kunnen ook Whatsapp-gebruikers dat. RTL Nieuws lanceert woensdag een nieuwe dienst voor de populaire chat-app, waarbij gebruikers iedere ochtend om 7 uur een twee minuten durend nieuwsbulletin ontvangen. In het bulletin vertelt De Hoop wat het belangrijkste nieuws is, wat er in de kranten staat en wat er de rest van de dag gaat gebeuren.

De audio-update werkt vergelijkbaar met de bekende sms-diensten van weleer. Gebruikers moeten een telefoonnummer toevoegen aan hun contactenlijst en naar het nummer de tekst NIEUWS Aan sturen. Vanaf dat moment volgt er iedere ochtend een update.

RTL lanceert ook meteen een vergelijkbare dienst voor het zakelijke nieuws RTL Z én de RTL Sport Update. Aanmelden voor die diensten kan door Z AAN en SPORT AAN naar de bijbehorende telefoonnummers te appen. Iedere dienst heeft zijn eigen telefoonnummer. Afmelden voor de diensten kan door respectievelijk NIEUWS UIT, Z UIT en SPORT UIT naar de bijbehorende telefoonnummers te appen. Meer informatie en de bijbehorende telefoonnummers bij RTL Nieuws

Bekijk meer van

RTL Z RTL Nieuws RTL Jan de Hoop

Praat mee

nvj e-learning  artikel

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Factuurgegevens

Villamedia Uitgeverij BV
Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Dolf Rogmans
Uitgever

Marjolein Slats
Waarnemend hoofdredacteur

Linda Nab
Redacteur

Lars Pasveer
Redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven
Redacteur

Marc Willemsen
Webontwikkelaar

Karin Bais
Sales

Sofia van Wijk
Sales

Jenny Fritschy
Sales

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.