— woensdag 24 november 2010, 11:30

Ron Linker verhuist naar Parijs

Multimediaal correspondent in Frankrijk Roger Strijland (44) is per 15 november met zijn werk voor de NOS gestopt. Hij werkt sinds die tijd als communicatie-adviseur bij het Nederlands Bureau voor Toerisme (en Congressen) in Parijs. Hij wordt met ingang van 1 juli 2011 vervangen door NOS-correspondent Ron Linker (39), nu correspondent in Washington. Strijland werkte sinds 1995 als correspondent, en deed voornamelijk radiowerk. De afgelopen jaren werkte hij op de standplaats Parijs samen met tv-correspondent Saskia Dekkers, die aan het begin van de zomer overstapte naar Nieuwsuur. Sindsdien werkt Roger multimediaal en versloeg hij in de voorbije weken onder meer de Franse stakingsacties en de crisis rondom de Roma. Roger werkte eveneens voor Netwerk en 2Vandaag en voor de Franse televisie en de VRT. Frank Renout (AD / Wereldomroep) zal de radioverslaggeving waarnemen tot Linker is aangetreden.

Bekijk meer van

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Dolf Rogmans
Hoofdredacteur

Marjolein Slats
Adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab
Redacteur

Lars Pasveer
Redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven
Redacteur

Anneke de Bruin
Vormgever

Marc Willemsen
Webontwikkelaar

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.