website over journalistiek

x

Villamedia heeft een app

 

Rob Freijssen vertrekt bij OPEN Rotterdam

Lars Pasveer — Geplaatst in omroep op woensdag 11 juli 2018, 09:31

Rob Freijssen in actie | OPEN Rotterdam

Rob Freijssen in actie | OPEN Rotterdam

Nieuws Hoofdredacteur Rob Freijssen vertrekt per 1 september bij de de lokale omroep OPEN Rotterdam, die hij heeft helpen oprichten. In 2017 werd OPEN Rotterdam (samen met REGIO8) door koepelorganisatie OLON uitgeroepen tot Omroep van het Jaar.

Freijssen gaat verder als interim-manager, trainer en adviseur bij mediabedrijven. Daarnaast is docent journalistiek en geeft onder meer de cursus Filmen met de Smartphone - waar ook de redactie achter OPEN Rotterdam gebruik van maakt.

De resultaten van OPEN Rotterdam, met de verkiezing tot omroep van het jaar van vorig jaar, zijn het gevolg van inspanningen van het gehele team, stelt Freijssen: “Ben echt trots op het sterke collectief van talentvolle mediamakers.”

Voorzitter Ap van der Pijl van het Programmabeleid Bepalend Orgaan (PBO) van de omroep hoopt dat Freijssen door een interne kandidaat kan worden opgevolgd. “Rob heeft met zijn brede media-ervaring een stevig fundament gelegd en tegelijk ook de nodige innovaties ingebracht, waarop we nu verder kunnen bouwen. En als dat met een interne kandidaat kan, dan past dat helemaal in onze filosofie om jong talent te laten door ontwikkelen.”

Nog geen reacties

Om te reageren moet je een Villamedia Account hebben en moet je eerst ingelogd zijn.

Villamedia Sluiten

Inloggen

Registreren

Vul onderstaande gegevens in voor exclusieve toegang voor NVJ-leden.