— dinsdag 14 januari 2014, 09:05

Reporters Online: voor freelancers

Met Reporters Online kunnen freelancers zelf hun stukken verkopen via de platformen eLinea, Myjour en later ook Blendle. In principe kan elke journalist nu al zelf hun artikelen bij de hierboven genoemde kanalen verkopen, maar omdat niet elke journalist tijd heeft de verschillende kanalen te beheren kan Reporters Online dat voor je doen, zo valt te lezen op de website. Reporters Online krijgt een eigen kanaal bij de kiosken MyJour en eLinea. Bij Blendle, dat zich richt op het aanbieden van bestaande uitgaven, werkt het even anders: het artikel verschijnt eerst in TPO Magazine, dat op zijn beurt wordt opgenomen in Blendle. Daarna is je artikel dus bij alle drie de sites los te koop. Reporters Online is opgezet door de samenstellers van TPO Magazine, voorheen De Nieuwe Pers. De prognose is dat het vanaf 1 maart van start gaat.

Bekijk meer van

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Dolf Rogmans
Hoofdredacteur

Marjolein Slats
Adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab
Redacteur

Lars Pasveer
Redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven
Redacteur

Anneke de Bruin
Vormgever

Marc Willemsen
Webontwikkelaar

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.