basis naar compleet

— woensdag 11 december 2013, 11:16

Reorganisatie Koninklijke BDU

Koninklijke BDU gaat reorganiseren. Bij werkmaatschappij BDUprint zullen zeven arbeidsplaatsen vervallen, blijkt uit een interne mededeling. Binnen de gehele uitgeverij zullen verder tijdelijke dienstverbanden "in beginsel" niet worden verlengd. Een aantal bedrijfseigen regelingen wordt versoberd. "Door wat aan een aantal regelingen te doen, hoeft nu geen loonoffer aan de medewerkers gevraagd te worden", schrijft de directie. De vaste onkostenvergoeding verdwijnt en wordt vervangen door een declaratie per gebeurtenis. Ook de reiskostenvergoeding wordt verlaagd. Laatste wijziging: 8 juli 2015, 08:42

Mensen die moeten vertrekken ontvangen maximaal een half maandsalaris per gewerkt jaar, dat echter niet ineens wordt uitgekeerd maar de vorm van een eventuele aanvulling op een toekomstig lager inkomen heeft.

Zodra dat niet meer nodig is, vervalt de vergoeding - óók als er nog geld over zou zijn. Er zou volgens de directie simpelweg geen geld zijn om vertrekkende medewerkers ineens uit te betalen. Vorige week lekten geruchten over een nieuwe reorganisatie al uit, maar daar wilde BDU niet op reageren.

De ingrepen zijn volgens de directie nodig om in 2014 een positief resultaat te hebben om banken tevreden te houden. BDU sluit verdere ingrepen volgend jaar niet uit.

Bekijk meer van

BDU

Tip de redactie

Wil je Villamedia tippen, maar is dat te gevoelig voor een gewone mail? Villamedia is aangesloten bij Publeaks, het platform waarmee je veilig en volledig anoniem materiaal met de redactie kunt delen: publeaks.nl/villamedia

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Uitgever

Dolf Rogmans

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Factuurgegevens

Villamedia Uitgeverij BV
Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Chris Helt, hoofdredacteur

Marjolein Slats, coördinator magazine

Linda Nab, redacteur

Lars Pasveer, redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven, redacteur

Rutger de Quay, redacteur

Nick Kivits, redacteur

Sales

Sofia van Wijk

Emiel Smit

Teddy van der Laan

Webbeheer

Marc Willemsen

Vacatures & advertenties

vacatures@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.