— maandag 19 april 2010, 09:07 | 0 reacties, praat mee

Reed schrapt 23 Amerikaanse titels

Uitgeverij Reed Elsevier zet het mes in (vak)tijdschriften van de Amerikaanse tak van Reed Business International (RBI). Het betreft 23 titels die Reed Elsevier zonder succes heeft proberen te verkopen. De titels die Reed Elsevier wel wist te verkopen, waren volgens een interne RBI-memo goed voor tweederde van de totale omzet binnen de tijdschriftenpoot, meldt de Amerikaanse site FOLIO. De 23 overgebleven titels zijn daarmee als kneusjes weggezet. Een woordvoerder van Reed Elsevier kon tegenover FOLIO niet noemen hoe veel ontslagen er met het verdwijnen van de titels gepaard gaan, enkel dat de opheffing aan het eind van deze maand een feit moet zijn. Reed Elsevier staat open voor verkoop van intellectueel eigendom (inhoud, logo's, merknamen) van de opgeheven titels, aldus de woordvoerder.

Bekijk meer van

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Dolf Rogmans
Hoofdredacteur

Marjolein Slats
Adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab
Redacteur

Lars Pasveer
Redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven
Redacteur

Anneke de Bruin
Vormgever

Marc Willemsen
Webontwikkelaar

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.