banner festival 23

— woensdag 17 december 2008, 08:58 | 2 reacties, praat mee

Redactie Telegraaf voert druk op

De redactie van dagblad De Telegraaf dreigt zelfstandig met de krant verder te gaan als de TMG-directie niet voor het einde van het jaar aan haar eisen tegemoet komt. De redactie van De Telegraaf is niet langer bereid op te draaien voor verlieslatende onderdelen van TMG. Bronnen meldden dat dinsdag na afloop van een plenaire redactievergadering. Tijdens de vergadering nam de Telegraaf-redactie enkele moties aan, onder meer dat de eerder gemaakte afspraak van een redactie met 270 voltijdbanen tot eind 2009 wordt gehandhaafd. Ook eisen de redactieleden een investeringsprogramma voor het dagblad, met onder meer een ruimer budget voor de redactie en dat de resultaten van het bedrijfsonderdeel UMT, waartoe dagblad De Telegraaf behoort, moet vanaf het komende jaar apart worden gepubliceerd. Meer bij de Financiële Telegraaf Laatste wijziging: 17 december 2008, 10:21

Bekijk meer van

TMG

Tip de redactie

Wil je Villamedia tippen, maar is dat te gevoelig voor een gewone mail? Villamedia is aangesloten bij Publeaks, het platform waarmee je veilig en volledig anoniem materiaal met de redactie kunt delen: publeaks.nl/villamedia

Praat mee

2 reacties

Daniel, 17 december 2008, 11:15

Waanzin. Zonder de ‘verlieslatende onderdelen van TMG’ komt de Telegraaf niet ver. Druk valt misschien nog te regelen (al is het voor de hoofdprijs) maar distributie gaat toch echt niet lukken zonder DistriQ. Of moet PCM de Telegraaf gaan rondbrengen?

Rob A., 17 december 2008, 23:45

De krantenmannen willen binnen hun concern dus niks te maken hebben met alles wat verlies lijdt. Collegiaal hoor. Misschien zouden ze juist een stap extra moeten zetten om met die o-zo-geweldige krant de ‘verliesgevende onderdelen van TMG’ te versterken.

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Uitgever

Dolf Rogmans

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Factuurgegevens

Villamedia Uitgeverij BV
Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Chris Helt, hoofdredacteur

Marjolein Slats, adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab, redacteur

Lars Pasveer, redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven, redacteur

Rutger de Quay, redacteur

Nick Kivits, redacteur

Sales

Sofia van Wijk

Emiel Smit

Loes Smit

Webontwikkeling

Marc Willemsen

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.