— maandag 3 november 2008, 08:53

Redactie De Morgen tegen verhuizing

De geplande verhuizing van de redactie van De Morgen naar Kobbegem is niet in goede aarde gevallen. Ze heeft de hoofdredactie een petitie tegen de verhuisplannen overhandigd. De ondertekenaars van de petitie, de meerderheid van de redactie, vrezen dat de onafhankelijkheid van de krant in het gedrang zal komen. Met de verhuizing zou De Morgen in dezelfde gebouwen terechtkomen als de redactie van de krant Het Laatste Nieuws, een andere krant van de mediagroep De Persgroep. De voorbije jaren werd al sportberichtgeving van Het Laatste Nieuws overgenomen, en van de krant De Tijd neemt De Morgen economische berichtgeving over. Ook nu zouden nieuwe synergieën gecreëerd worden met andere redacties van De Persgroep, maar concreet is daarover nog niets bekend. Met de petitie vraagt de redactie om alternatieven voor de plannen uit te werken. Meer bij De Standaard / De Tijd

Bekijk meer van

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Dolf Rogmans
Hoofdredacteur

Marjolein Slats
Adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab
Redacteur

Lars Pasveer
Redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven
Redacteur

Anneke de Bruin
Vormgever

Marc Willemsen
Webontwikkelaar

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.