— vrijdag 11 december 2009, 08:43

Reclame prominent op NOS-site

NOS presenteert volgende week een vernieuwde website. Parool over de site: "Vanaf maandag steekt de site in een nieuw jasje. Nieuwsberichten blijven de belangrijkste trekker, maar verwijzingen naar journaaluitzendingen en nieuwsvideo's zijn groter geworden en prominenter geplaatst dan voorheen. Ook reclame - ondermeer voor modeketen We en voor Greenpeace - krijgt een prominentere plek. Volgens Roeland Stekelenburg van NOS Nieuwe Media is vooral de zoekfunctie van de site verbeterd. Een zoekopdracht levert meteen alle bijbehorende nieuwsfeiten, inclusief video's en radiouitzendingen op. Niet alleen voor grote actuele gebeurtenissen: het hele archief van de laatste twee jaar is beschikbaar."

Een eerste reactie van voormalig NOS-coryfee Charles Groenhuijsen op het b­log van NOS Nieuwe Media is kritisch: ‘Totale aanblik erg steriel, sober en niet erg uitnodigend. Mager vergeleken met concurrenten. Ik betwijfel echt of je hiermee de jonge klikgeneratie, die in toenemende mate de publieke omroep links laat liggen, enthousiast krijgt.’

Bekijk meer van

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Dolf Rogmans
Hoofdredacteur

Marjolein Slats
Adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab
Redacteur

Lars Pasveer
Redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven
Redacteur

Anneke de Bruin
Vormgever

Marc Willemsen
Webontwikkelaar

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.