— woensdag 1 juli 2020, 09:25 | 0 reacties, praat mee

Inzendtermijn Philip Bloemendal Prijs 2020 van start

De inzendtermijn voor de tweejaarlijkse Philip Bloemendal Prijs 2020 is geopend. Van 1 juli tot en met 9 oktober kan jong journalistiek presentatietalent uit de media zich opgeven of worden voorgedragen.

Op 10 december aanstaande wordt de prijs dit jaar voor de tiende keer uitgereikt. In 2018 ging de prijs naar Saskia Houttuin.

De aangemelde kandidaten worden door een vakjury onder andere beoordeeld op het zorgvuldig en doelmatig gebruik van de Nederlandse taal, hun stem, spraak, formulering en aspecten van persoonlijke presentatie.

De winnaar ontvangt een geldbedrag van 3500 euro, te besteden aan een studie- of opleidingsproject om zich binnen het vakgebied verder te professionaliseren. Eén van de voorwaarden voor inschrijving is dat kandidaten op 31 december 2020 niet ouder zijn dan dertig jaar. Aanmelden en meer informatie bij Philip Bloemendal Prijs

Bekijk meer van

Philip Bloemendal Prijs

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Dolf Rogmans
Hoofdredacteur

Marjolein Slats
Adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab
Redacteur

Lars Pasveer
Redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven
Redacteur

Anneke de Bruin
Vormgever

Marc Willemsen
Webontwikkelaar

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.