— dinsdag 13 juli 2021, 13:45 | 0 reacties, praat mee

PZC-journalist Harmen van der Werf (60) onverwacht overleden

Harmen van der Werf | Peter Nicolaï / PZC

PZC-journalist Harmen van der Werf is onverwacht op 60-jarige leeftijd overleden. Hij raakte maandag onwel bij een fietstocht nabij Borssele. De redactie is bedroefd dat Van der Werf, van wie fietsen een passie was, "nu plots zelf onderwerp van het Zeeuwse nieuws is".

Van der Werf werkte 33 jaar voor PZC.

De krant somt op: “Hij begon zijn carrière op de regioredactie Bevelanden, was verslaggever in Vlissingen en deed verslag van Zeeuwse zaken vanuit de Tweede Kamer in Den Haag. Daarna keerde hij terug naar de Bevelanden. Het laatste decennium was hij werkzaam in Zeeuws-Vlaanderen. Eerst als chef, later als verslaggever. Naast zijn werk als regioverslaggever was Van der Werf een begrip in de Zeeuwse visserijwereld”.

“Fietsen was zijn grote passie. Onder werktijd trapte hij duizenden kilometers bij elkaar, telkens weer met hetzelfde doel: nieuws, nieuws en nog eens nieuws.” Van der Werf raakte daardoor bekend als “die verslaggever op de fiets”, schrijft de redactie.

Bekijk meer van

PZC Harmen van der Werf

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Dolf Rogmans
Hoofdredacteur

Marjolein Slats
Adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab
Redacteur

Lars Pasveer
Redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven
Redacteur

Anneke de Bruin
Vormgever

Marc Willemsen
Webontwikkelaar

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.