— dinsdag 15 september 2009, 08:50

PvdA’er bekent lekken cijfers naar RTL

Paul Tang, Kamerlid en financieel woordvoerder van de PvdA-fractie, heeft toegegeven dat hij de begrotingscijfers gelekt heeft naar RTL Nieuws. "Tang erkent zijn fout volledig en heeft zijn excuses aangeboden aan Kamervoorzitter Verbeet", zo is te lezen in de persverklaring van de PvdA. Het PvdA-fractiebestuur neemt Tang een maand lang zijn woordvoerderschap af. Dat betekent dat Tang niet het woord kan voeren tijdens de Algemene Financiële Beschouwingen die voor eind deze maand op de agenda staan. Tang heeft overigens alleen het lekken van de macro-economische verkenningen toegegeven, terwijl verschillende media ook inzage hebben gehad in de Miljoenennota. Het is nog niet bekend hoe zij daar aan zijn gekomen. Meer bij Trouw / De Pers / Novum via Nieuws.nl

Bekijk meer van

RTL

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Dolf Rogmans
Hoofdredacteur

Marjolein Slats
Adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab
Redacteur

Lars Pasveer
Redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven
Redacteur

Anneke de Bruin
Vormgever

Marc Willemsen
Webontwikkelaar

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.