NVJ compleet lid

— vrijdag 23 mei 2008, 08:42

Publieke radio verliest marktaandeel

De landelijke publieke radiozenders hebben in de periode maart/april 1,1 procent marktaandeel verloren. Het verlies zit vooral bij Radio 2, die 1,2 procent moest prijsgeven en nu een aandeel van 10,4 procent noteert. Dat blijkt uit de jongste gegevens van het Continu Luisteronderzoek, uitgevoerd door Intomart/GfK. 3FM wist wel een stijging te realiseren van 0,2 procent en staat nu op 7,5 procent marktaandeel. Grootste radiozender is Radio 538 met 11,2 procent marktaandeel, een stijging van 0,1 procent. Sky Radio leed een gevoelig verlies van 0,6 procent en staat nu op 9,0 procent. De opmars van Q-music blijft zich voortzetten. De zender heeft nu 7,4 procent marktaandeel (stijging 0,5 procent) en hijgt daarmee in de nek van 3FM.

Bekijk meer van

Tip de redactie

Logo Publeaks Wil je Villamedia tippen, maar is dat te gevoelig voor een gewone mail? Villamedia is aangesloten bij Publeaks, het platform waarmee je veilig en volledig anoniem materiaal met de redactie kunt delen: publeaks.nl/villamedia

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Uitgever

Dolf Rogmans

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Factuurgegevens

Villamedia Uitgeverij BV
Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Chris Helt, hoofdredacteur

Marjolein Slats, adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab, redacteur

Lars Pasveer, redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven, redacteur

Rutger de Quay, redacteur

Nick Kivits, redacteur

Sales

Sofia van Wijk

Emiel Smit

Teddy van der Laan

Webbeheer

Marc Willemsen

Vacatures & advertenties

vacatures@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.