— woensdag 3 oktober 2012, 09:39

Problemen bij Knack om hoofdredacteur

Het Belgische weekblad Knack verschijnt vandaag zonder het woord vooraf van directeur strategie en politiek commentator Rik Van Cauwelaert en zonder de rubriek van columnist Koen Meulenaere. Het is een protest tegen de aanstelling van Jörgen Oosterwaal als nieuwe hoofdredacteur. Van Cauwelaert is direct na de aanstelling met vakantie gegaan. Volgens De Morgen is hij niet gekend in de aanstellingsprocedure van Oosterwaal. Volgens Van Cauwelaert kampt Oosterwaal met een geloofwaardigheidsprobleem, omdat hij verantwoordelijk is voor 'Patrick', het verkiezingsmagazine van de Antwerpse burgemeester. Koen Meulenaere, auteur van de populaire satirerubriek Bladspiegel, kent Van Cauwelaert al jaren en heeft partij gekozen voor de directeur. Meer bij De Morgen / Het Nieuwsblad

Bekijk meer van

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Dolf Rogmans
Hoofdredacteur

Marjolein Slats
Adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab
Redacteur

Lars Pasveer
Redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven
Redacteur

Anneke de Bruin
Vormgever

Marc Willemsen
Webontwikkelaar

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.