— donderdag 21 augustus 2014, 10:39

Prima cijfers RTL Nederland

RTL Nederland heeft in het eerste half jaar van 2014 een omzet behaald van 224 miljoen euro, vergeleken met 210 miljoen euro in dezelfde periode een jaar eerder. De advertentiemarkt in Nederland trok voor RTL Nederland ook fors aan: er wordt een groei van 8,2 procent gemeld. Het bedrijfsresultaat steeg van 38 naar 44 miljoen euro, een groei van 15,8 procent. Topman Bert Habets van RTL Nederland wijst op het brede economische herstel in de eerste periode van 2014, dat zowel op televisie en in de digitale activiteiten voor flinke groei zorgt. Moederbedrijf RTL Group zag de nettowinst wel met ruim de helft (51,7 procent) inzakken, maar dat is te verklaren door een eenmalige meevaller vorig jaar. De nettowinst kwam uit op 202 miljoen euro. Meer bij RTL Group

Bekijk meer van

RTL Nederland RTL Bert Habets

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Dolf Rogmans
Hoofdredacteur

Marjolein Slats
Adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab
Redacteur

Lars Pasveer
Redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven
Redacteur

Anneke de Bruin
Vormgever

Marc Willemsen
Webontwikkelaar

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.