— dinsdag 17 februari 2009, 11:59 | 3 reacties, praat mee

PowNed/GS hekelt plan Telegraaf-omroep

UPDATE Of Geenstijl écht overvallen is door het initiatief van moederbedrijf Telegraaf Media Groep om omroep 'Wakker Nederland'te beginnen, zal alleen op de respectievelijke redactieburelen bekend zijn. Het is echter wel pikant dat de aankondiging van 'Wakker Nederland' komt op een moment dat de wijzer voor Geenstijls 'PowNed'-omroep al een tijd rond de 31.000 leden trilt. Geenstijl-topman Dominique Weesie spreekt met betrekking tot Wakker Nederland over "TROS 2.0" en "Stakker Nederland". Weesie stelt dat de Telegraaf veel verweten kan worden, "behalve eigen creativiteit". Hij doet daarop een oproep vooral géén lid te worden van PowNed, als "herrie in de tent, struikelende ministers en snoeiharde talkradio" niet je ding is. "Neem vandaag nog een abonnement op de Fabeltjeskrant. Nu met 5,72 euro korting en een lidmaatschap van Stakker Nederland cadeau. Hoor je toch nog ergens bij...", sombert Weesie.

Bekijk meer van

TMG

Praat mee

3 reacties

bzkrt, 17 februari 2009, 15:34

natuurlijk doet Weesie een oproep geen lid te worden van Wakker-nl. Hij wil voorkomen dat er mensen lid worden van allebei. Als straks GS en Wakker-NL aankondigen te fuseren om die 50.000 wel te halen, zitten er te veel dubbele leden tussen, en halen ze het nog niet.

Nick, 17 februari 2009, 17:24

bzkrt, beter lezen: Weesie doet juist een oproep geen lid te worden van PowNed.

bzkrt, 17 februari 2009, 18:04

beter klikken, de link bij die ‘oproep’ leidt naar registratie van zijn eigen omroep, powned dus.
Maar goed laten we GS niet op zijn eigen woorden geloven, and let me rephrase:
Natuurlijk gaan die twee samenwerken en natuurlijk doen ze nu alsof dat niet zo is. Ze willen dat je of lid wordt van Powned, of van Wakker-nl en niet van allebei, want dat is zonde.

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Dolf Rogmans
Hoofdredacteur

Marjolein Slats
Adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab
Redacteur

Lars Pasveer
Redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven
Redacteur

Anneke de Bruin
Vormgever

Marc Willemsen
Webontwikkelaar

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.