word studentlid

— vrijdag 9 januari 2009, 08:42 | 1 reactie, praat mee

PON maakt bezwaar tegen PON

Auto-importeur Pon Holdings BV uit Leusden eist van de televisieomroep in oprichting Populistische Omroep Nederland (PON) dat het per direct de naam verandert. De handelaar vreest imagoschade als de omroep in de toekomst negatief in het nieuws komt en eist van PON het gebruik van de afkorting per direct te staken. De omroep heeft de claim gisteren terzijde geschoven en zegt juridische stappen van de importeur met het volste vertrouwen tegemoet te zien.

De Populistische Omroep Nederland is een bedenksel van Leefbaar Rotterdam-voorman Ronald Sørensen. Tot de andere initiatiefnemers behoren het onafhankelijk Haagse gemeenteraadslid Willem van der Velden (Ons Den Haag) en Ronald Katee (oprichter van onder andere de beweging Groen Rechts) uit Groningen. Het drietal wil een eigen omroep beginnen omdat zich storen aan het ‘dominante linkse karakter’ van de bestaande omroepen in het Nederlandse publieke bestel.

Bekijk meer van

Tip de redactie

Logo Publeaks Wil je Villamedia tippen, maar is dat te gevoelig voor een gewone mail? Villamedia is aangesloten bij Publeaks, het platform waarmee je veilig en volledig anoniem materiaal met de redactie kunt delen: publeaks.nl/villamedia

Praat mee

1 reactie

denhaag, 11 januari 2009, 23:10

Tja PON dat verlies je, kijk maar naar PCM uitgevers en PCMconsult en PCMweb.

Andere categorie dan kan je nu eenmaal geen aanspraak maken op je rechten. Maar waar maak je je zorgen om. Van PCM wist ook niemand het bestaan af totdat Apex erbij kwam. Dus zolang PON lekker op audi en caterpillar en Volkswagen blijft gefocused zal niemand zich zorgmaken over het PON imago, hooguit een of andere huisbank.

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Uitgever

Dolf Rogmans

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Factuurgegevens

Villamedia Uitgeverij BV
Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Chris Helt, hoofdredacteur

Marjolein Slats, adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab, redacteur

Lars Pasveer, redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven, redacteur

Rutger de Quay, redacteur

Sales

Sofia van Wijk

Emiel Smit

Teddy van der Laan

Webbeheer

Marc Willemsen

Vacatures & advertenties

vacatures@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.